Voksbehandling over hele kroppen

Er du på udkig efter et sted, som tilbyder professionel voksbehandling? Så er der hjælp at hente lige her. 

Hos The Beauty Zone står vi klar til at foretage voksning, uanset hvor på kroppen, du ønsker det.

Vores behandlere, som tilbyder voks, er yderst passionerede omkring voksbehandling og tilbyder dig derfor kun det bedste af det bedste i rolige og hyggeligt omgivelser. Du kan blive vokset på hele kroppen, alt efter hvor du ønsker det. De mest eftertragtede områder er bl.a.:

  • Ben
  • Armhule
  • Ansigt
  • Ryg
  • Overlæbe
  • Bryn
  • Bikinilinje

Hvor længe holder voksbehandling?

Varigheden af en voksbehandling afhænger først og fremmest af, hvor på kroppen du får foretaget behandlingen. Nogle steder på kroppen vokser hårene hurtigere end andre steder. Derudover kommer det også an på, om det er første gang, du får foretaget voksbehandling. Generelt holder en behandling imellem 4 og 6 uger. Første voksning holder i ca. 14 dage.

Vi har et stort fokus på at give dig en god og professionel behandling lige efter dine ønsker og behov. Derfor sætter vi altid god tid af til hver enkelt kunde og tilrettelægger behandlingen efter dig. Ønsker du en billig voksbehandling, er du kommet til det rette sted. Vores priser starter fra kr. 150,-. Se alle vores priser her.

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, så skriv gerne til os og lad os hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder​

"​Jeg fik lavet mit første sæt gelenegle med forlængelser af Jannie- og er der har ikke været en finger at sætte på hende! Dejlig varm og professionel service, og neglene har holdt længe! Fuldt ud tilfreds og vil helt sikkert anbefale The Beauty Zone💕"

Michelle Hørlyck Webér

stars

"Jeg har i dag fået hos fusion i. Da jeg kom hjem, satte jeg en elastik i (højt) og jeg mærker det stort set ikke. Celine er en skøn person, og har 110 % styr på sit arbejde! Kunne jeg give flere stjerner, havde hun fået dem!"

Helle Elvers

stars

"Fantastisk arbejde! Kom med de værste limklumper fra forrige vippetek som slet ikke havde styr på det. Mine vipper blev reddet nærmest uden avs på trods af det lim helvede der var på vipperne. Er gået en størrelse og en tykkelse ned, og de har aldrig set bedre ud

Min nye faste vippetek"

Kirstine Standhardt

stars

"Super flot arbejde.

Har fået lavet de smukkeste negle😊

Sød betjening og meget afslappet omgivelser.

Kan klart anbefales 👍"

Susanne Kristensen

stars

"Jeg har fået lavet vipper 2 gange hos Celine nu, og jeg kan 100% sige at mig slipper hun ikke af med. Hendes arbejde er fantastisk og man føler sig tryg. Ikke nok med det, så er hun også en person der går op i ikke at ødelægge ens egne vipper og derfor guider en så man forstår hvorfor hun gør som man gør. Jeg kan varmt anbefale hende!"

Melissa Plaza Fisker

stars

"Fik lavet de fineste vipper hos Celine i går og det bliver bestemt ikke sidste gang 😍 Har kun ros tilovers for Celine og de flotte vipper!!"

Josephine Kjeldsen

stars

Skriv til salonen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

The Beauty Zone

​Taastrup Hovedgade 104, 1

2630 Taastrup

- Rutevejledning

Kontakt os

☎ Tlf.: 41 16 16 02

✉ E-mail: info@thebeautyzone.dk

Følg os

Åbningstider

Mandag​

10:00 - 14:00 

Tirsdag

10:00 - 14:00​ 

Onsdag

10:00 - 14:00​ 

Torsdag

10:00 - 14:00​ 

Fredag

10:00 - 14:00​ 

Efter kl. 14

Efter aftale​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET