Spraytan giver en flot og naturlig kulør

Vil du gerne have en flot sommerbrun kulør? Så book en tid til spraytan hos The Beauty Zone og få den ønskede kulør! Du slipper for at bruge flere timer i solarie, som ødelægger din hud på sigt. Spraytan-væskerne vi benytter, er uden parabener samt anti-aging. Du kan derfor få den flotte kulør ligegyldig om du er ung, ældre, mand eller kvinde – sågar gravide og ammende kan også få en dejlig kulør.

Hos os bliver du spraytannet af vores uddannede artist, som sprøjter væsken ud på din krop. Denne måde giver en naturlig flot kulør på hele kroppen, og farven fordeles jævnt ved at artisten guider dig igennem hvordan du skal stå.

Krav: minimum 16 år og ellers med forældretilladelse.

Før behandlingen

Exfoliering samt barbering af kroppen grundigt. Dette gør, at farven sætter sig bedre. Undgå produkter med olie på kroppen. Kom UDEN makeup samt deodorant. Kom med mørkt og løstsiddende tøj. Farven smitter lidt af, men går nemt af i vask.

Efter behandlingen

Undgå vand, damp, sved, regn mm. de næste 8 timer. Påfør en bodylotion dagligt. Undgå exfoliering samt barbering dagene efter.

Hvor længe holder spraytan?

Når du påfører fugt til kroppen i form af bodylotion, forlængers din kulør samt forhindrer plamager. Vi anbefaler, at din bodylotion indeholder DHA. Det er et stof, der også er i spraytan-væsken. Dette vil forlænge kuløren – og du kan derfor gå flere dage mellem dine behandlinger. Det er meget forskelligt, hvor lang tid spraytan holder (alt efter din hudtype).

Kontakt os for at bestille tid

Er du interesseret i at høre mere om holdbarhed eller få en konkret pris på spraytan, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os.

Book din tid online eller kontakt os på e-mail: info@thebeautyzone.dk

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, så skriv gerne til os og lad os hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder​

"​Jeg fik lavet mit første sæt gelenegle med forlængelser af Jannie- og er der har ikke været en finger at sætte på hende! Dejlig varm og professionel service, og neglene har holdt længe! Fuldt ud tilfreds og vil helt sikkert anbefale The Beauty Zone💕"

Michelle Hørlyck Webér

stars

"Jeg har i dag fået hos fusion i. Da jeg kom hjem, satte jeg en elastik i (højt) og jeg mærker det stort set ikke. Celine er en skøn person, og har 110 % styr på sit arbejde! Kunne jeg give flere stjerner, havde hun fået dem!"

Helle Elvers

stars

"Fantastisk arbejde! Kom med de værste limklumper fra forrige vippetek som slet ikke havde styr på det. Mine vipper blev reddet nærmest uden avs på trods af det lim helvede der var på vipperne. Er gået en størrelse og en tykkelse ned, og de har aldrig set bedre ud

Min nye faste vippetek"

Kirstine Standhardt

stars

"Super flot arbejde.

Har fået lavet de smukkeste negle😊

Sød betjening og meget afslappet omgivelser.

Kan klart anbefales 👍"

Susanne Kristensen

stars

"Jeg har fået lavet vipper 2 gange hos Celine nu, og jeg kan 100% sige at mig slipper hun ikke af med. Hendes arbejde er fantastisk og man føler sig tryg. Ikke nok med det, så er hun også en person der går op i ikke at ødelægge ens egne vipper og derfor guider en så man forstår hvorfor hun gør som man gør. Jeg kan varmt anbefale hende!"

Melissa Plaza Fisker

stars

"Fik lavet de fineste vipper hos Celine i går og det bliver bestemt ikke sidste gang 😍 Har kun ros tilovers for Celine og de flotte vipper!!"

Josephine Kjeldsen

stars

Skriv til salonen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

The Beauty Zone

​Taastrup Hovedgade 104, 1

2630 Taastrup

- Rutevejledning

Kontakt os

✉ E-mail: info@thebeautyzone.dk

Følg os

Åbningstider

Mandag​

10:00 - 14:00 

Tirsdag

10:00 - 14:00​ 

Onsdag

10:00 - 14:00​ 

Torsdag

10:00 - 14:00​ 

Fredag

10:00 - 14:00​ 

Efter kl. 14

Efter aftale​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET