Massage tilbydes af engagerede behandlere

Trænger du til selvforkælelse? Så kan du med fordel kigge forbi The Beauty Zone og få massage til en god pris. Vi har professionelle kompetencer inden for massage og vi tilbyder mange forskellige behandlinger. Vi har mange faste kunder fra Taastrup, Hedehusene og Albertslund, men hos os er alle velkomne.

Uanset hvilken form for massage du får foretaget her hos os, så kan du være sikker på at møde en engageret og professionel massør. Vi er alle veluddannede og har stor erfaring inden for faget. Vi sætter altid dine ønsker i centrum, så du kan få den behandling, du har brug for.

Hvad koster massage?

Vi tilbyder mange forskellige behandlinger inden for massage. Hos os kan du altid forvente attraktive priser. Vi vil nemlig gerne være en billig skønhedssalon der, trods de lave priser, altid garanterer behandlinger af høj kvalitet. Inden for massage tilbyder vi:

  • Helkropsmassage inkl. ansigt og fødder
  • Helkropsmassage i 30 eller 60 minutter
  • Rygmassage
  • Ansigtsmassage.

Hos os er det muligt at kombinere flere af vores behandlinger med massage. Du kan fx få lavet både voksbehandling og massage på samme tid, så du rigtig kan blive forkælet. Når du får massage i vores skønhedssalon, er der garanti for en afslappende og afstressende oplevelse, hvor dine ønsker er i fuldt fokus.

Ring for at høre nærmere eller bestille tid

Kunne du tænke dig at komme helt ned i gear, hvor du og din krop forkæles lige efter dine ønsker, så kan du med fordel ringe for bestille en eller flere behandlinger her hos os. Vi tager gerne en snak med dig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om en af vores behandlinger.

Kontakt os på telefon: 41 16 16 02, eller udfyld vores kontaktformular her på siden, så hører du fra os snarest muligt. Det er også muligt at booke en tid online her.

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, så skriv gerne til os og lad os hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder​

"​Jeg fik lavet mit første sæt gelenegle med forlængelser af Jannie- og er der har ikke været en finger at sætte på hende! Dejlig varm og professionel service, og neglene har holdt længe! Fuldt ud tilfreds og vil helt sikkert anbefale The Beauty Zone💕"

Michelle Hørlyck Webér

stars

"Jeg har i dag fået hos fusion i. Da jeg kom hjem, satte jeg en elastik i (højt) og jeg mærker det stort set ikke. Celine er en skøn person, og har 110 % styr på sit arbejde! Kunne jeg give flere stjerner, havde hun fået dem!"

Helle Elvers

stars

"Fantastisk arbejde! Kom med de værste limklumper fra forrige vippetek som slet ikke havde styr på det. Mine vipper blev reddet nærmest uden avs på trods af det lim helvede der var på vipperne. Er gået en størrelse og en tykkelse ned, og de har aldrig set bedre ud

Min nye faste vippetek"

Kirstine Standhardt

stars

"Super flot arbejde.

Har fået lavet de smukkeste negle😊

Sød betjening og meget afslappet omgivelser.

Kan klart anbefales 👍"

Susanne Kristensen

stars

"Jeg har fået lavet vipper 2 gange hos Celine nu, og jeg kan 100% sige at mig slipper hun ikke af med. Hendes arbejde er fantastisk og man føler sig tryg. Ikke nok med det, så er hun også en person der går op i ikke at ødelægge ens egne vipper og derfor guider en så man forstår hvorfor hun gør som man gør. Jeg kan varmt anbefale hende!"

Melissa Plaza Fisker

stars

"Fik lavet de fineste vipper hos Celine i går og det bliver bestemt ikke sidste gang 😍 Har kun ros tilovers for Celine og de flotte vipper!!"

Josephine Kjeldsen

stars

Skriv til salonen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

The Beauty Zone

​Taastrup Hovedgade 104, 1

2630 Taastrup

- Rutevejledning

Kontakt os

☎ Tlf.: 41 16 16 02

✉ E-mail: info@thebeautyzone.dk

Følg os

Åbningstider

Mandag​

10:00 - 14:00 

Tirsdag

10:00 - 14:00​ 

Onsdag

10:00 - 14:00​ 

Torsdag

10:00 - 14:00​ 

Fredag

10:00 - 14:00​ 

Efter kl. 14

Efter aftale​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET