Professionel keratinbehandling

Er du træt af kruset og krøllet hår? Hos The Beauty Zone tilbyder vi den populære og effektive keratinbehandling. Efter denne behandling efterlades håret glat og med masser af shine. Keratin Gold anbefales til alle slags krøller, afrohår og kruset hår. 

Har du lyst hår, anbefaler vi vores Keratin Adamantium, da den er mildere for håret der har været i en kemisk process. Ønsker du helt glat hår, så skal du vælge gold plus.

En behandling med Keratin Adamantium kan du opnå flere resultater med - bl.a. smooth – antifrizz. Du får let medgørligt hår og så giver produktet bare et fantastisk shine samt genopbygger håret indefra. 

Produkterne er fri for både formaldehyd, glutaldehyde og parabener.

Undgå dette efter din keratinbehandling

Dine hårprodukter må ikke indeholde følgende salte & sulfater:

  • SLS står for “Sodium Lauryl Sulfate” eller SLES / Sodium Laureth Ethan Sulfat.
  • SLS fjerner alle naturlige olier i håret og er med til at skumme håret op.
  • SLES som er Natrium lauret sulfat eller natrium laurylæter sulfat. Det findes typisk som Sodium laureth sulfate.
  • SLES er et rengøringsmiddel samt afspændingsmiddel og det findes i rigtig mange produkter til personlig pleje.

Disse er bestemt ikke godt for dit hår eller hud. Det er bestemt heller ikke godt for dine hair extensions, hvis du har dette. Disse sulfater og salte findes også i svanemærkede og neutrale produkter, så du skal altid tjekke ingredienserne bag på produkterne.

Hvis du benytter produkter som indeholder en eller flere af disse salter eller sulfater, bortfalder garantien på dit ny behandlet hår og/eller dine hair extensions.

En keratinbehandling holder i lang tid – mindst 3 måneder. En anden fordel er, at du nu kan føntørre håret på væsentligt kortere tid samt at du ikke længere behøver at bruge glattejern.

Ring til os eller book tid online

Ønsker du at bestille en tid til en keratinbehandling, kan du gøre booke online. Du kan også kontakte os på e-mail: info@thebeautyzone.dk.

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, så skriv gerne til os og lad os hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder​

"​Jeg fik lavet mit første sæt gelenegle med forlængelser af Jannie- og er der har ikke været en finger at sætte på hende! Dejlig varm og professionel service, og neglene har holdt længe! Fuldt ud tilfreds og vil helt sikkert anbefale The Beauty Zone💕"

Michelle Hørlyck Webér

stars

"Jeg har i dag fået hos fusion i. Da jeg kom hjem, satte jeg en elastik i (højt) og jeg mærker det stort set ikke. Celine er en skøn person, og har 110 % styr på sit arbejde! Kunne jeg give flere stjerner, havde hun fået dem!"

Helle Elvers

stars

"Fantastisk arbejde! Kom med de værste limklumper fra forrige vippetek som slet ikke havde styr på det. Mine vipper blev reddet nærmest uden avs på trods af det lim helvede der var på vipperne. Er gået en størrelse og en tykkelse ned, og de har aldrig set bedre ud

Min nye faste vippetek"

Kirstine Standhardt

stars

"Super flot arbejde.

Har fået lavet de smukkeste negle😊

Sød betjening og meget afslappet omgivelser.

Kan klart anbefales 👍"

Susanne Kristensen

stars

"Jeg har fået lavet vipper 2 gange hos Celine nu, og jeg kan 100% sige at mig slipper hun ikke af med. Hendes arbejde er fantastisk og man føler sig tryg. Ikke nok med det, så er hun også en person der går op i ikke at ødelægge ens egne vipper og derfor guider en så man forstår hvorfor hun gør som man gør. Jeg kan varmt anbefale hende!"

Melissa Plaza Fisker

stars

"Fik lavet de fineste vipper hos Celine i går og det bliver bestemt ikke sidste gang 😍 Har kun ros tilovers for Celine og de flotte vipper!!"

Josephine Kjeldsen

stars

Skriv til salonen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

The Beauty Zone

​Taastrup Hovedgade 104, 1

2630 Taastrup

- Rutevejledning

Kontakt os

✉ E-mail: info@thebeautyzone.dk

Følg os

Åbningstider

Mandag​

10:00 - 14:00 

Tirsdag

10:00 - 14:00​ 

Onsdag

10:00 - 14:00​ 

Torsdag

10:00 - 14:00​ 

Fredag

10:00 - 14:00​ 

Efter kl. 14

Efter aftale​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET