Hair extensions af hår i god kvalitet

Her i The Beauty Zone tilbyder vi hair extensions til enhver hårtype. Vi tilbyder hele 6 forskellige metoder, hvilket sikrer dig, at du får den rigtige metode til netop dit hår.

Når du får hair extensions er det vigtigt, at håret bliver plejet korrekt, da det ellers kan skade dit eget hår. Hair extensions er en let belastning for dit hår, da det ikke er naturligt, at det sidder ekstra påsat hår. Når det så er sagt, skader det IKKE dit hår, hvis følgende kriterier er overholdt: korrekt påsætning, pleje mens det er påsat og korrekt aftagning når det skal af igen.

Her i klinikken benytter vi primært indisk hår men kan også bruge russisk. Du kan få single drawn og double drawn. Du får ikke påsat mere hår end hvad dit eget hår kan tåle, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores udførte arbejde. Behandlerne, der udfører hair extensions, har flere års erfaring og derfor er du i trygge hænder.

Vi tilbyder altid, at du kommer til en konsultation – især hvis du ikke har prøvet hår extensions før. Her kigger vi på dit hårs struktur, hører om din dagligdag og hårrutiner samt tjekker din farve.

Under påsætning vil du få vejledning i, hvordan du skal behandle håret. Førstegangsextensionsbrugere, kan føle det er overvældende, hvis man ikke har en hårrutine i forvejen. Men bliv ikke skræmt – det er ikke så svært som det lyder.

Vi anbefaler du køber en plejeserie med hjem, bestående af shampoo, conditioner, hårkur, olie og varmebeskyttelse.

Det er super vigtigt med hårprodukter, der tilfører dine extensions en masse fugt. Håret har brug for pleje og fugt. En af de vigtigste ingredienser, som dine produkter ikke må indeholde, er sulfat og silikone. Disse ingredienser ses ofte i billige hårprodukter og er med til at udtørre dine extensions.

Vi anbefaler også, at du bruger en hårbørste som ikke river i dine hår, da knækkede hår i dine hair extensions kan medføre filtning. Vi anbefaler derfor HH Simonsens Wet Brush.

Garanti ved påsætning af extensions

Du får altid en garanti når du har fået påsat dine extensions hos os. Har du selv medbragt extensions og kun fået dem påsat, gælder garantien naturligvis ikke på selve håret.

Du har 1 uges garanti på selve påsætningen. Du har 2 ugers garanti på selve håret. Hvis der er fejl i håret, vil dette ses allerede efter første eller anden hårvask. Skulle uheldet være ude, skal du komme tilbage til os. Her vil vi teste håret og sende det tilbage til vores leverandør, som så også tester det. Herefter vil der komme en afgørelse på problemet.

Plejeguide til hair extensions

Dine extensions får ingen næring, fugt, ilt eller andet fra dig via hårsækkene. Derfor er det ekstra vigtigt, at du følger denne guide. Det sikrer nemlig, at dine extensions får alt det de behøver.

Vi tilbyder ægte hår extensions og derfor er kvaliteten eller farven aldrig 100 % ens. Lyst og krøllet hår kræver ekstra pleje, da det har været igennem en ekstra hård kemisk proces.

Sådan plejer du dine hair extensions:

 • Flet altid dit hår inden du går i seng, da det kan filtre ved at håret ligger og roder rundt mens du sover.
 • Brug altid varmebeskyttende inden føntørring, glattejern eller anden stylingsjern.
 • Vask håret 1-2 gange om ugen.
 • Påfør shampoo oppe i toppen/hovedbunden og lad det løbe ned i dine extensions.
 • Undgå hårkur og conditioner i hovedbunden. Kram det ind i håret.
 • Brug hårkur 1 gang om ugen og afslut altid med din conditioner/balsam hver gang du benytter hårkur.
 • Føntør håret efter vask ved lav varme.
 • Børst altid dit hår i en wet brush inden vask.
 • Brug solbeskyttende produkter i håret ved badeferier.
 • Undgå klor/saltvand - Kom conditioner i håret og lad det sidde i en stram fletning mens du bader.
 • Lav en balsam indpakning af håret ca. 1 gang om ugen. - Vask håret med shampoo, efterfulgt af hårkur lad det sidde ca. 10 min. Skyl ud og kom balsam i håret op i en knold. Pak håret ind i en plastisk pose samt et håndklæde rundt om. Dette skal sidde i ca. 2-3 timer. Til slut skyld håret grundigt.
 • Hvis du lader håret lufttørre, så brug altid olie.

Undgå dette efter din behandling

Dine hårprodukter må ikke indeholde følgende salte & sulfater: SLS (Sodium Lauryl Sulfate) eller SLEF (Sodium Laureth Ethan Sulfat).

SLS fjerner alle naturlige olier i håret og er med til at skumme håret op. SLES er et rengøringsmiddel samt afspændingsmiddel og det findes i mange produkter til personlig pleje.

Disse er bestemt ikke gode for dit hår eller hud. Det er bestemt heller ej godt for dine hair extensions. Disse sulfater og salte findes også i svanemærkede og neutrale produkter, så du skal altid tjekke ingredienserne bag på produkterne.

Hvis du benytter produkter, som indeholder en eller flere af disse salter eller sulfater, bortfalder garantien på dit nybehandlede hår og/eller dine hair extensions.

Udfyld vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til hair extensions. Du kan også booke din tid online her.

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, så skriv gerne til os og lad os hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder​

"​Jeg fik lavet mit første sæt gelenegle med forlængelser af Jannie- og er der har ikke været en finger at sætte på hende! Dejlig varm og professionel service, og neglene har holdt længe! Fuldt ud tilfreds og vil helt sikkert anbefale The Beauty Zone💕"

Michelle Hørlyck Webér

stars

"Jeg har i dag fået hos fusion i. Da jeg kom hjem, satte jeg en elastik i (højt) og jeg mærker det stort set ikke. Celine er en skøn person, og har 110 % styr på sit arbejde! Kunne jeg give flere stjerner, havde hun fået dem!"

Helle Elvers

stars

"Fantastisk arbejde! Kom med de værste limklumper fra forrige vippetek som slet ikke havde styr på det. Mine vipper blev reddet nærmest uden avs på trods af det lim helvede der var på vipperne. Er gået en størrelse og en tykkelse ned, og de har aldrig set bedre ud

Min nye faste vippetek"

Kirstine Standhardt

stars

"Super flot arbejde.

Har fået lavet de smukkeste negle😊

Sød betjening og meget afslappet omgivelser.

Kan klart anbefales 👍"

Susanne Kristensen

stars

"Jeg har fået lavet vipper 2 gange hos Celine nu, og jeg kan 100% sige at mig slipper hun ikke af med. Hendes arbejde er fantastisk og man føler sig tryg. Ikke nok med det, så er hun også en person der går op i ikke at ødelægge ens egne vipper og derfor guider en så man forstår hvorfor hun gør som man gør. Jeg kan varmt anbefale hende!"

Melissa Plaza Fisker

stars

"Fik lavet de fineste vipper hos Celine i går og det bliver bestemt ikke sidste gang 😍 Har kun ros tilovers for Celine og de flotte vipper!!"

Josephine Kjeldsen

stars

Skriv til salonen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

The Beauty Zone

​Taastrup Hovedgade 104, 1

2630 Taastrup

- Rutevejledning

Kontakt os

✉ E-mail: info@thebeautyzone.dk

Følg os

Åbningstider

Mandag​

10:00 - 14:00 

Tirsdag

10:00 - 14:00​ 

Onsdag

10:00 - 14:00​ 

Torsdag

10:00 - 14:00​ 

Fredag

10:00 - 14:00​ 

Efter kl. 14

Efter aftale​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET