Eyelash extensions – både single, hybrid og volume

Har du korte øjenvipper? Og er du træt af at bruge tid på mascara hver morgen? Så er du kommet til det rette sted og løsning. Hos The Beauty Zone tilbyder vi påsætning af eyelash extensions for enhver smag– både single lashes, hybrid og volume lashes samt dertilhørende opfyldninger.

Ved single lashes påsættes der et extensionshår på hvert naturligt vippehår. Denne metode giver dig et rigtig flot naturligt look, så du kan undgå at skulle lægge mascara om morgenen. Denne metode kaldes også 1:1.

Ved volume lashes laves der faner af extenions á 2-6 vipper, som efterfølgende påsættes på en enkelt naturvippe. Dette giver et mere markant og sort look. Du får en masse fylde om dine øjne, da dine øjne bliver fremhævet en hel del.

Hybrid lashes er et mix af single og volume. Det vil sige, at der påsættes volume-faner på dine naturlige vipper men også en masse enkelte vipper.

Resultatet af eyelash extenions er forskelligt fra person til person. Alle øjne har forskellige former og forskellige antal vipper pr. øje. Derfor må du aldrig sammenligne dit resultat med din venindes, da I vil aldrig kunne få samme resultat.

Når du har eyelash extensions på anbefaler vi, at du ikke bruger mascara, da det vil forringe holdbarheden. Udover dette er der olie i de fleste mascaraer, og det må ikke komme på dine øjenvippe-extensions.

Som professionelle vippetekniker måler vi altid dine vipper inden begyndelsen af nyt sæt eller ved opfyldning. Vi ønsker ikke at skade dine vipper, da forkert påsætning kan give permanente skader af dine naturlige vipper.

Hvor længe holder eyelash extensions?

​Vi anbefaler en opfyldning ca. hver 2.-3. uge. Du vil i gennemsnit tabe 2-5 vippehår om dagen – det tager ca. 4-8 uger for de naturlige vipper at vokse ud på ny. Du har 60-120 vipper pr. øje og derfor er slutresultatet varierende.

Plejevejledning af dine nye vipper

Efter påsætning af eyelash extensions skal du undgå vand i 24 timer. Dette sikrer, at limen har hæftet sig godt fast på dine vipper.

For at holde dine øjenvipper flotte og sunde, skal de naturligvis renses. Det gør du på følgende måde:

  • Rens dine vipper med en vippeshampoo
  • Børst vipperne dagligt med den vippebørste, du får med efter din behandling
  • Gnid eller pil ikke ved vipperne, da det vil forringe holdbarheden

Der må ikke komme vand, damp, sved eller regn på vipperne i de første 24 timer efter påsætning.

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, så skriv gerne til os og lad os hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder​

"​Jeg fik lavet mit første sæt gelenegle med forlængelser af Jannie- og er der har ikke været en finger at sætte på hende! Dejlig varm og professionel service, og neglene har holdt længe! Fuldt ud tilfreds og vil helt sikkert anbefale The Beauty Zone💕"

Michelle Hørlyck Webér

stars

"Jeg har i dag fået hos fusion i. Da jeg kom hjem, satte jeg en elastik i (højt) og jeg mærker det stort set ikke. Celine er en skøn person, og har 110 % styr på sit arbejde! Kunne jeg give flere stjerner, havde hun fået dem!"

Helle Elvers

stars

"Fantastisk arbejde! Kom med de værste limklumper fra forrige vippetek som slet ikke havde styr på det. Mine vipper blev reddet nærmest uden avs på trods af det lim helvede der var på vipperne. Er gået en størrelse og en tykkelse ned, og de har aldrig set bedre ud

Min nye faste vippetek"

Kirstine Standhardt

stars

"Super flot arbejde.

Har fået lavet de smukkeste negle😊

Sød betjening og meget afslappet omgivelser.

Kan klart anbefales 👍"

Susanne Kristensen

stars

"Jeg har fået lavet vipper 2 gange hos Celine nu, og jeg kan 100% sige at mig slipper hun ikke af med. Hendes arbejde er fantastisk og man føler sig tryg. Ikke nok med det, så er hun også en person der går op i ikke at ødelægge ens egne vipper og derfor guider en så man forstår hvorfor hun gør som man gør. Jeg kan varmt anbefale hende!"

Melissa Plaza Fisker

stars

"Fik lavet de fineste vipper hos Celine i går og det bliver bestemt ikke sidste gang 😍 Har kun ros tilovers for Celine og de flotte vipper!!"

Josephine Kjeldsen

stars

Skriv til salonen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

The Beauty Zone

​Taastrup Hovedgade 104, 1

2630 Taastrup

- Rutevejledning

Kontakt os

☎ Tlf.: 41 16 16 02

✉ E-mail: info@thebeautyzone.dk

Følg os

Åbningstider

Mandag​

10:00 - 14:00 

Tirsdag

10:00 - 14:00​ 

Onsdag

10:00 - 14:00​ 

Torsdag

10:00 - 14:00​ 

Fredag

10:00 - 14:00​ 

Efter kl. 14

Efter aftale​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET