Eyelash extensions giver et naturligt look

Har du korte øjenvipper? Og er du træt af at tage mascara på hver morgen? Så er du kommet til det rette sted. Hos The Beauty Zone tilbyder vi påsætning af eyelash extensions til en god pris – både single lashes og opfyldninger. Vi holder til i Taastrup, men har også mange kunder fra bl.a. Hedehusene, Albertslund og de omkringliggende områder.

Ved single lashes påsættes hvert vippehår på dine egne naturlige vipper. Denne metode giver dig et naturligt look, så du kan undgå at skulle lægge mascara om morgenen. 

Når du har eyelash extensions på anbefaler vi, at du ikke bruger mascara, da det vil forringe holdbarheden. Udover dette er der olie i de fleste mascaraer, og det må ikke komme på dine øjenvippe-extensions.

Hvor længe holder eyelash extensions?

Vi anbefaler en opfyldning ca. hver 2.-3. uge. Du vil i gennemsnit tabe 2-5 vippehår om dagen – det tager ca. 4-8 uger for de naturlige vipper at vokse ud på ny. Du har 60-120 vipper pr. øje og derfor er slutresultatet varierende.

Plejevejledning af dine nye vipper

Efter påsætning af eyelash extensions skal du undgå vand i 24 timer. Dette sikrer, at limen har hæftet sig godt fast på dine vipper. For at holde dine øjenvipper flotte og sunde, skal de naturligvis renses. Det gør du på følgende måde:

  • Rens dine vipper med en vippeshampoo
  • Børst vipperne dagligt med den vippebørste, du får med efter din behandling
  • Gnid eller pil ikke ved vipperne, da det vil forringe holdbarheden

Der må ikke komme vand, damp, sved eller regn på vipperne i de første 24 timer efter påsætning

Læs mere om produkterne her.

Ring til os her for at høre mere

Er du interesseret i at få lavet eyelash extensions, kan du altid ringe eller skrive til os. Vi rådgiver dig gerne i forhold til produkter, behandlinger, priser og meget mere. Du kan se vores priser her.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 41 16 16 02, eller udfyld vores kontaktformular. Du kan også bestille din tid online her.

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, så skriv gerne til os og lad os hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder​

"​Jeg fik lavet mit første sæt gelenegle med forlængelser af Jannie- og er der har ikke været en finger at sætte på hende! Dejlig varm og professionel service, og neglene har holdt længe! Fuldt ud tilfreds og vil helt sikkert anbefale The Beauty Zone💕"

Michelle Hørlyck Webér

stars

"Jeg har i dag fået hos fusion i. Da jeg kom hjem, satte jeg en elastik i (højt) og jeg mærker det stort set ikke. Celine er en skøn person, og har 110 % styr på sit arbejde! Kunne jeg give flere stjerner, havde hun fået dem!"

Helle Elvers

stars

"Fantastisk arbejde! Kom med de værste limklumper fra forrige vippetek som slet ikke havde styr på det. Mine vipper blev reddet nærmest uden avs på trods af det lim helvede der var på vipperne. Er gået en størrelse og en tykkelse ned, og de har aldrig set bedre ud

Min nye faste vippetek"

Kirstine Standhardt

stars

"Super flot arbejde.

Har fået lavet de smukkeste negle😊

Sød betjening og meget afslappet omgivelser.

Kan klart anbefales 👍"

Susanne Kristensen

stars

"Jeg har fået lavet vipper 2 gange hos Celine nu, og jeg kan 100% sige at mig slipper hun ikke af med. Hendes arbejde er fantastisk og man føler sig tryg. Ikke nok med det, så er hun også en person der går op i ikke at ødelægge ens egne vipper og derfor guider en så man forstår hvorfor hun gør som man gør. Jeg kan varmt anbefale hende!"

Melissa Plaza Fisker

stars

"Fik lavet de fineste vipper hos Celine i går og det bliver bestemt ikke sidste gang 😍 Har kun ros tilovers for Celine og de flotte vipper!!"

Josephine Kjeldsen

stars

Skriv til salonen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

The Beauty Zone

​Taastrup Hovedgade 104, 1

2630 Taastrup

- Rutevejledning

Kontakt os

☎ Tlf.: 41 16 16 02

✉ E-mail: info@thebeautyzone.dk

Følg os

Åbningstider

Mandag​

10:00 - 14:00 

Tirsdag

10:00 - 14:00​ 

Onsdag

10:00 - 14:00​ 

Torsdag

10:00 - 14:00​ 

Fredag

10:00 - 14:00​ 

Efter kl. 14

Efter aftale​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET