Kosmetisk akupunktur​

Det er muligt at behandle skønhed både indefra og udefra, og helt uden brug af kemikalier eller kirurgi! Kosmetisk akupunktur / ansigts akupunktur er et fantastisk alternativ til kemiske injektioner og kosmetiske operationer.

Kroppens stofskifte forringes med alderen, og dette betyder, at cellerne deler sig langsommere, og ansigtsmuskulaturen bliver mindre smidig. For at bevare et ungdommeligt udseende, kræver dette ofte en ekstra indsats. Med ansigtsakupunkturen stimuleres cellefornyelsen således, at smidighed og fasthed i huden genopbygges.

Rynker og spændinger i ansigtet virker som blokeringer af kredsløbet og cellefornyelsen i et bestemt område, men ved hjælp af tynde sterile akupunkturnåle øges kredsløbet og celleaktiviteten i disse områder. Kosmetisk akupunktur er fantastisk til at øge blodcirkulationen, og resultatet ses tydeligt efter ofte kun én til få behandlinger.

Der skal cirka 6 behandlinger til, før du opnår den fulde effekt af behandlingen. Dette er samtidig med til at cementere effekten, så den varer ved over længere tid.

Hos The Beauty Zone tilbyder vi følgende behandlinger:

·​ansigts akupunktur kombineret med en opstrammende wellness ansigtsbehandling med afrensning, peeling (skrub), maske og eksklusiv ansigtsmassage

Varighed: 90min 750,- kr.

·​ansigts akupunktur til behandling af rynker, furer, fine linjer, hævelser, indsunken hud, manglende elasticitet, eksem m.m.

Varighed: 60min 500,- kr.

·​afspændings akupunktur til velvære, afslapning, afstresning m.m.

Varighed: 60min 500,- kr.

Du kan betale kontant eller med mobilepay i salonen.

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, så skriv gerne til os og lad os hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder​

"​Jeg fik lavet mit første sæt gelenegle med forlængelser af Jannie- og er der har ikke været en finger at sætte på hende! Dejlig varm og professionel service, og neglene har holdt længe! Fuldt ud tilfreds og vil helt sikkert anbefale The Beauty Zone💕"

Michelle Hørlyck Webér

stars

"Jeg har i dag fået hos fusion i. Da jeg kom hjem, satte jeg en elastik i (højt) og jeg mærker det stort set ikke. Celine er en skøn person, og har 110 % styr på sit arbejde! Kunne jeg give flere stjerner, havde hun fået dem!"

Helle Elvers

stars

"Fantastisk arbejde! Kom med de værste limklumper fra forrige vippetek som slet ikke havde styr på det. Mine vipper blev reddet nærmest uden avs på trods af det lim helvede der var på vipperne. Er gået en størrelse og en tykkelse ned, og de har aldrig set bedre ud

Min nye faste vippetek"

Kirstine Standhardt

stars

"Super flot arbejde.

Har fået lavet de smukkeste negle😊

Sød betjening og meget afslappet omgivelser.

Kan klart anbefales 👍"

Susanne Kristensen

stars

"Jeg har fået lavet vipper 2 gange hos Celine nu, og jeg kan 100% sige at mig slipper hun ikke af med. Hendes arbejde er fantastisk og man føler sig tryg. Ikke nok med det, så er hun også en person der går op i ikke at ødelægge ens egne vipper og derfor guider en så man forstår hvorfor hun gør som man gør. Jeg kan varmt anbefale hende!"

Melissa Plaza Fisker

stars

"Fik lavet de fineste vipper hos Celine i går og det bliver bestemt ikke sidste gang 😍 Har kun ros tilovers for Celine og de flotte vipper!!"

Josephine Kjeldsen

stars

Skriv til salonen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

The Beauty Zone

​Taastrup Hovedgade 104, 1

2630 Taastrup

- Rutevejledning

Kontakt os

☎ Tlf.: 41 16 16 02

✉ E-mail: info@thebeautyzone.dk

Følg os

Åbningstider

Mandag​

10:00 - 14:00 

Tirsdag

10:00 - 14:00​ 

Onsdag

10:00 - 14:00​ 

Torsdag

10:00 - 14:00​ 

Fredag

10:00 - 14:00​ 

Efter kl. 14

Efter aftale​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET