Fysiurgisk massage​

Fysiurgisk massage forebygger, lindrer og afhjælper forskellige former for smerter og skader i muskler og led. Det stimulerer lymfesystemet, fjerner affaldsstoffer og styrker kroppens naturlige helbredende evne. Dertil vil det fremme produktionen af endorfiner – også kaldet lykkehormon.

Hos The Beauty Zone tilrettelægger vi massagen efter dine ønsker og behov. Vi tager udgangspunkt i dig og beder dig derfor oplyse os om dine symptomer som fx nakkesmerter, mussearm, træthed, hold i nakken eller andet, så finder vores massør den bedste løsning med fysiurgisk massage for dig.

Vores massør er veluddannet og yderst professionel.

Vi tilbyder massage 30, 60 eller 90minutters varighed. Alle tider er inkl. af- og påklædning.

Hvad skal du have med, når du kommer?

Ingenting! Vi stiller lagner, håndklæder osv. til rådighed.

Hvad kan du selv gøre før behandlingen?

Det er en fordel at du er forholdsvis afslappet når du kommer. Du kan evt. tage et varmt bad inden du kommer. Du bør undgå at indtage et større måltid inden behandlingen.

Er der noget, du skal være opmærksom på efter behandlingen?

Når behandlingen er færdig, vil de fleste føle sig træt og lidt rundt på gulvet. Du vil efter endt behandling få et glas vand, som du bør drikke med det samme. Drik gerne rigeligt med væske resten af dagen, og den efterfølgende dag. Får du hovedpine efter behandlingen, skyldes det ofte væskemangel.

Du kan betale kontant eller med mobilepay i salonen.

​​

Hvilken behandling skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, så skriv gerne til os og lad os hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder​

"​Jeg fik lavet mit første sæt gelenegle med forlængelser af Jannie- og er der har ikke været en finger at sætte på hende! Dejlig varm og professionel service, og neglene har holdt længe! Fuldt ud tilfreds og vil helt sikkert anbefale The Beauty Zone💕"

Michelle Hørlyck Webér

stars

"Jeg har i dag fået hos fusion i. Da jeg kom hjem, satte jeg en elastik i (højt) og jeg mærker det stort set ikke. Celine er en skøn person, og har 110 % styr på sit arbejde! Kunne jeg give flere stjerner, havde hun fået dem!"

Helle Elvers

stars

"Fantastisk arbejde! Kom med de værste limklumper fra forrige vippetek som slet ikke havde styr på det. Mine vipper blev reddet nærmest uden avs på trods af det lim helvede der var på vipperne. Er gået en størrelse og en tykkelse ned, og de har aldrig set bedre ud

Min nye faste vippetek"

Kirstine Standhardt

stars

"Super flot arbejde.

Har fået lavet de smukkeste negle😊

Sød betjening og meget afslappet omgivelser.

Kan klart anbefales 👍"

Susanne Kristensen

stars

"Jeg har fået lavet vipper 2 gange hos Celine nu, og jeg kan 100% sige at mig slipper hun ikke af med. Hendes arbejde er fantastisk og man føler sig tryg. Ikke nok med det, så er hun også en person der går op i ikke at ødelægge ens egne vipper og derfor guider en så man forstår hvorfor hun gør som man gør. Jeg kan varmt anbefale hende!"

Melissa Plaza Fisker

stars

"Fik lavet de fineste vipper hos Celine i går og det bliver bestemt ikke sidste gang 😍 Har kun ros tilovers for Celine og de flotte vipper!!"

Josephine Kjeldsen

stars

Skriv til salonen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

The Beauty Zone

​Taastrup Hovedgade 104, 1

2630 Taastrup

- Rutevejledning

Kontakt os

☎ Tlf.: 41 16 16 02

✉ E-mail: info@thebeautyzone.dk

Følg os

Åbningstider

Mandag​

10:00 - 14:00 

Tirsdag

10:00 - 14:00​ 

Onsdag

10:00 - 14:00​ 

Torsdag

10:00 - 14:00​ 

Fredag

10:00 - 14:00​ 

Efter kl. 14

Efter aftale​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET